VLUHR Kwaliteitszorg

Wil u de kwaliteit van uw opleiding laten erkennen of uw kwaliteitszorgsysteem versterken, advies bij het hertekenen van uw aanbod of de leerresultaten van uw opleiding updaten?

VLUHR KZ is al jaren een betrouwbare en onafhankelijke partner van diverse Vlaamse hogeronderwijsinstellingen. Onze ervaring en expertise maken het verschil. De experten van VLUHR KZ scholen zich permanent bij en gaan geen uitdaging uit de weg.

Voor VLUHR KZ is kwaliteitszorg meer dan een certificaat of een procedure. Samen met uw team zoeken we naar oplossingen om de kwaliteitszorgprocessen van uw organisatie te versterken. Hoe doen we dit? Door van bij de start te luisteren naar uw noden en wensen, duidelijke en realistische doelen op te stellen en op maat instrumenten te ontwikkelen en te implementeren.

Kwaliteit kent geen grenzen. VLUHR KZ werkt met de European Standards and Guidelines, dé referentie voor kwaliteitszorg in het hoger onderwijs. VLUHR KZ is bovendien ingebed in een internationaal netwerk en lid van ENQA en EQAR. Met de European Approach for Quality Assurance of Joint Programmes zijn wij de geschikte partner voor uw internationale projecten.

Op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijk partner om de kwaliteitszorgprocessen van uw organisatie te verbeteren?